Drumlessen bij Drumschool Nederland

Drumlessen | Drumschool NederlandDroom jij ervan om later te drummen in een band? Vind je het gewoon leuk om muziek te maken? Vinden je ouders dat het tijd wordt dat je de potten en pannen met rust laat en je slagwerk-kwaliteiten gaat ontwikkelen bij een echte drumschool? Dan ben je bij Drumschool Nederland aan het juiste adres voor je drumlessen.

Drumlessen voor jong & oud
Iedereen is welkom bij Drumschool Nederland. We geven les aan leerlingen vanaf 4 jaar. Naast de basistechnieken voor beginners kunnen ook gevorderden de drumlessen volgen om hun techniek/inzicht naar een hoger niveau te brengen.
De lesduur is 30 minuten.
De drumlessen voor kinderen worden spelenderwijs in groepen van max. 2 personen gegeven.
Dit werkt motiverend voor kinderen waarbij ze met elkaar muziek maken en van elkaar leren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor privé drumles.

Volwassenen vanaf 21 jaar kunnen enkel privéles volgen.

Het nieuwe drummen voor de gevoelige kinderoren
De drumlessen worden gegeven op de beste elektronische drumkits. Dit heeft als voordeel dat de volumes in de hand worden gehouden, het geluid beter is, beter met muziek meegespeeld kan worden, sterkere ontwikkeling voor techniek maar het belangrijkste: geen beschadiging aan de oren. Zelfs de jongste kinderen kunnen drummen.

Wil je je inschrijven klik dan hier