Review ‘t Smelleken

drum-workshop-'t-smelleken

Juffrouw Lizet van Engelen van Basisschool ‘T Smelleken in Valkenswaard schreef een review over de workshop welke we gegeven hebben voor haar klas: groep 7.

Woensdag 12 september mochten wij genieten van een workshop drummen bij ons op school. Het duurde een half uur. Het had, wat de kinderen en de leerkracht betrof, veel langer mogen duren. Gewéldig zeg hoe het Tiffany en Danny lukt om de aandacht van maar liefst 34 kinderen uit groep 7 vast te houden. Eigenlijk niet verwonderlijk als blijkt dat ALLE kinderen de kans krijgen om ZELF te drummen. Ze hoefden dat niet alleen, maar mochten dat met 2-3 of 4 andere kinderen doen. Daarom durfden ze het allemaal. Geweldig is dat! Je had die koppies moeten zien. Zó leuk!
Na afloop vroeg ik de kinderen of ze het leuk gevonden hadden. Met de hoogte van de vinger moesten ze laten zien hóe leuk. Ze gingen bijna allemaal op hun tafel staan en de vingers reikten bijna tot aan het plafond! HEEL erg leuk dus! Ik vroeg of ze nóg een keer zo’n workshop wilden. Nou en of! Dat willen ze maar al te graag. 
Daarom wil ik, mede namens de kinderen, Danny en Tiffany heel hartelijk bedanken voor de super leuke workshop. We kunnen bijna niet wachten op de volgende!
 
We willen Lizet hartelijk danken voor deze mooie review en na de herfstvakantie zullen we de groepen 1 t/m 8 weer bezoeken voor deel 2 van de workshops.