Over ons

over-ons | Drumschool NederlandMijn naam is Danny de Louw, geboren en getogen in Valkenswaard en oprichter van Drumschool Nederland.
Al sinds mijn jeugd is muziek/drummen altijd mijn grote passie. Ook gesteund door mijn muzikale familie was ik altijd met muziek bezig. Voor, na en zelfs tijdens schooltijd. Dit was ook het moment dat ik naast de muziekschool, waar ik al m’n diploma’s heb behaald, ben begonnen te spelen in bandjes.

Na mijn schooltijd kwam ik erachter dat een kantoorbaan niet datgene was wat ik ambieerde. Professioneel muziek maken was mijn passie en droom. Ik kwam erachter dat ik mijn droom moest volgen. Door deze droom werkelijkheid te laten worden heb ik veel leuke muzikale ervaringen mogen opdoen zoals veel (inter)nationale artiesten mogen begeleiden over de hele wereld met als hoogtepunt mijn muzikaal contact met James Blunt. Verder mag ik met trots ook de volgende artiesten aan mijn muzikale lijstje toevoegen: Ali-B, Roel van Velzen, Nielson, Peter Koelewijn, Lee Towers, Jill Helena (finaliste The Voice of Holland), Tom Longworth (sologitarist van Robbie Williams en Natalie Imbruglia) en vele andere geweldige muzikanten.
Inmiddels ben ik ook al vele jaren eigenaar van Spotlight Entertainment. Ik en mijn team verzorgen middels verschillende pianoconcepten, onder de naam Spotlight Pianos, zeer veelzijdige evenementen, maar organiseren ook het totale entertainment indien nodig.

Na vele workshops en lessen te hebben gegeven heb ik nu de de stap gezet om mijn eigen drumschool op te richten, Drumschool Nederland. Een plek waar ik mijn passie en ervaring kan en mag delen met de drummers van de toekomst als ook de gevorderde drummers.
Het is ontzettend inspirerend om mensen een richting te geven in de muziekwereld op hun eigen niveau.

Naast de drumlessen verzorgen we ook workshops en lessen op (basis)scholen vanaf groep 1.

Ik kijk er ontzettend naar uit om onderdeel te mogen zijn van de muzikale carrière van vele gemotiveerde mensen, jong en oud!

Met muzikale groet,

Danny de Louw