Workshops van Drumschool Nederland

workshops-nederlandDrumschool Nederland verzorgt workshops voor scholen en instellingen. Vanaf groep 1 van de basisschool gaan we al aan de slag op een leuke interactieve manier. Veel zelf muziek maken, aangevuld met leuke video’s en een enthousiast team van Drumschool Nederland zorgen voor workshops waarin plezier maken met muziek de hoofdzaak is.

We behandelen in deze workshops

– Wat is een drummer en wat doet hij.
– Ritme
– Klanken
– Volume
– Muziek maken
– Samen muziek maken
– Soorten muziekstijlen
– Zelf drummen op het drumstel natuurlijk

Wilt u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden en prijzen voor op uw school of instelling neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONZE WORKSHOPS:

5/5
Workshops 't Smelleken | Groep 7
Woensdag 12 september mochten wij genieten van een workshop drummen bij ons op school. Het duurde een half uur. Het had, wat de kinderen en de leerkracht betrof, veel langer mogen duren. Gewéldig zeg hoe het Tiffany & Danny lukt om de aandacht van maar liefst 34 kinderen uit groep 7 vast te houden. Eigenlijk niet verwonderlijk als blijkt dat ALLE kinderen de kans krijgen om ZELF te drummen. Ze hoefden dat niet alleen, maar mochten dat met 2-3 of 4 andere kinderen doen. Daarom durfden ze het allemaal. Geweldig is dat! Je had die koppies moeten zien. Zó leuk!
 
Na afloop vroeg ik de kinderen of ze het leuk gevonden hadden. Met de hoogte van de vinger moesten ze laten zien hóe leuk. Ze gingen bijna allemaal op hun tafel staan en de vingers reikten bijna tot aan het plafond! HEEL erg leuk dus! Ik vroeg of ze nóg een keer zo’n workshop wilden. Nou en of! Dat willen ze maar al te graag. 
Daarom wil ik, mede namens de kinderen, Danny en Tiffany heel hartelijk bedanken voor de super leuke workshop. We kunnen bijna niet wachten op de volgende!